Inrichting en sfeer

In Dé Plek vindt een mix van activiteiten plaats: kantoorkamer verhuur, cowerk en flexplekken, vergaderzalen, coach ruimte, workshopruimte. Door de mix van acitiviteiten is er ook een mix van mensen met verschillende achtergronden. Een tiental ruimten is door een binnenhuisarchitecte ingericht. Ook hierbij is gestreefd naar verschillende stijlen. Nieuwe bezoekers zijn altijd gecharmeerd en verbaasd over de bijzondere sfeer in het pand. Voor zij die dat willen is er dagelijks een gezamenl… Lees meer

Ligging en omgeving

Dé Plek ligt op 6 minuten lopen van station Lammenschans. Vanuit het pand wordt uitgekeken op het Rijn-Schiekanaal en het Polderpark Cronesteijn. Dit is binnen 5 minuten te bereiken via de loop/fietsbrug. De op- en afrit naar de A4 ligt op 5 minuten afstand. De N11 naar Utrecht is vanaf de A4 snel bereikbaar. Leiden Centrum ligt op 7 minuten fietsen. Ook andere wijken zijn dichtbij: Roomburg, Professoren en Burgemeesterswijk, Leiden Zuidwest. 

Eten en drinken

In de grote en gezellige cowerkruimte worden lunches verzorgd. Overige catering kan van buiten komen. Ook zijn er restaurants in de buurt, zoals bij onze buren en in Park Cronestijn.

Overnachten

Overnachten is mogelijk op ca 1 km afstand. Op ca 5 km afstand bevinden zich een aantal grotere hotels en in de binnenstad op ca 2 km afstand bevinden zich een aantal middelgrote hotels.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Kanaalpark 157 2321 JW Leiden

GPS:

52.14438499230064, 4.496020877551587

Telefoon:
E-mail: