In de Rode Hoed hebben we zes verschillende zalen waar u samen met uw collega’s in alle rust kunt vergaderen. Kiest u voor een kort overleg in de ochtend of combineert u uw vergadering met een uitgebreide lunch of borrel? Een diner kan op verschillende manieren ingevuld worden. Van een zogenaamd walking dinner met kleine gerechten, tot een mooi opgemaakt buffet. U kunt in de Rode Hoed dineren met een gezelschap tot 450 personen.

De Rode Hoed is zeer geschikt als congreslocatie. De Oosterhuiszaal biedt plaats aan maximaal 450 personen wanneer beide balkons in gebruik zijn. Daarnaast beschikt de Rode Hoed over vijf subzalen: de Zwanenzaal, de Vrijburgzaal, de Banningzaal, de Groenzaal en de Amsterdamzaal. Zo kunt u uw genodigden ook in een kleiner gezelschap verdelen om vervolgens weer samen te komen in de ruime Oosterhuiszaal.

De Rode Hoed is, gezien zijn centrale ligging vlakbij het Centraal Station, lopend prima bereikbaar. Ook bevinden er zich meerdere parkeergarages op loopafstand. De aanlegsteiger aan de Keizersgracht biedt de mogelijkheid om een congres in de Rode Hoed te cominberen met een boottocht door het historische hart van Amsterdam. De Rode Hoed is ook een uitgelezen plek voor een concert of optreden. De Oosterhuiszaal heeft een prachtige akoestiek.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Keizersgracht 102 1015 CV Amsterdam

GPS:

52.3773371, 4.887298800000053

Telefoon: