Direct aan de rand van Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen is de Rustende Jager gelegen. Van oudsher een rustplaats voor de jagers, nu een aanlegplek voor fietsers, wandelaars en paardrijders.  Ook vergaderen behoort tot de mogelijkheden in onze vergaderruimte. Dé plek om de prachtige natuur  te beleven en om de echte ouderwetse, Brabantse gastvrijheid te ervaren.

Het monumentale pand beschikt over een prachtige serre waar de gasten ontvangen kunnen worden en waar de lunch kan plaatsvinden. Bij mooi weer kan de lunch ook buiten plaatsvinden op het terras. De gerieflijke vergaderruimte is van alle gemakken voorzien; beamer, airco,  internetaansluiting, minibar en flipover. Daarnaast beschikken wij over een grote, gratis parkeergelegenheid.

Wilt u tijdens de vergadering een pauze inlassen?Op een steenworp afstand vindt u het grootste stuifzandgebied van West-Europa. Dit kunt u op eigen gelegenheid lopend verkennen, maar wij verhuren ook fietsen, tandems en mountainbikes. Een combinatie van ’s ochtends vergaderen en ’s middags een teambuildingsactiviteit is dus makkelijk te maken.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-