De vergaderaccommodatie van Hoenderdaal maakt deel uit van het multifunctionele sportcentrum Health Center Hoenderdaal in Driebergen. Tussen de golf-, fitness-, tennis-, squash- en zaalsport faciliteiten treft u 6 moderne en goed geoutilleerde zalen voor al uw meetings, presentaties of andere bijeenkomsten. De zalen zijn geschikt voor gezelschappen tot 100 personen. Een aantal van deze zalen kijkt uit over de buitensport faciliteiten en heeft een eigen terras! De ruimtes beschikken over moderne audiovisuele apparatuur en er is een gratis en snel wifi netwerk aanwezig.

Vitaal vergaderen
Vitaliteit staat bij de vergaderaccommodatie van Hoenderdaal centraal. “Mens sana in corpore sano”, een gezonde geest in een gezond lichaam. De accommodatie heeft een sportieve en frisse ambiance. Bovendien vindt u het thema vitaliteit ook terug in de mogelijkheid om te kiezen voor een gezonde lunch en het al dan niet combineren van uw meeting met een sportieve onderbreking zoals een golfclinic, tennistoernooi of yogales. Het resultaat: een constructieve bijeenkomst waarbij uw genodigden de accommodatie positief, vol energie en fit verlaten.

Klantvriendelijke dienstverlening
Vanzelfsprekend mag het u en uw gasten aan niets ontbreken tijdens een vergadering, presentatie of andere bijeenkomst. Ons horecateam verzorgt graag uw koffie-, lunch- en dinerbuffet. Er zijn diverse standaard arrangementen, maar uiteraard kunt u in overleg een arrangement op maat krijgen en kunnen wij rekening houden met speciale diëten en wensen. Aangezien Hoenderdaal een relatief kleine organisatie is, zijn de lijnen kort en zijn wij in staat om snel en flexibel op uw wensen in te spelen.

Het centrum beschikt over ruime gratis parkeervoorzieningen, maar is ook met het openbaar vervoer goed te bereiken.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Hoendersteeg 7 3972 NA Driebergen

GPS:

52.05569089999999, 5.263214000000062

Telefoon: