Dankzij de vele ruimtes waarover de huurder kan beschikken, is de Waagdrager flexibel in te zetten voor zowel kleine als grote groepen. De faciliteiten zijn divers en alles is hier mogelijk. Naast de Waagdrager bevindt zich parkeergarage De Hoofdstad. Van tevoren kunnen hier plaatsen worden gereserveerd, zo hoeft parkeren geen enkel probleem te zijn.

Aan de voorzijde van het pand bevindt zich een mooie entree welke ook gebruikt kan worden als ontspannings- of rustige werkruimte. Het sfeervolle interieur van de Waagdrager is burlesque en one-of-a-kind vanwege de vele bijzondere details zoals de open haard, de vleugel en de heerlijk zittende fauteuils. Dit alles nodigt uit tot zeer comfortabel vergaderen. Er is tevens een ruimte op de split level, welke beschikt over een lange vergadertafel voor ongeveer 20 personen.

De Waagdrager is ook zeer geschikt voor pers events, exposities, borrels en private dining. Informeer ook naar onze uitgebreide catering mogelijkheden, ontspannende boottochten over onze mooie grachten of andere inspirerende bezigheden die een dag buiten kantoor onvergetelijk zullen maken.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Prinsengracht 548a 1017 KK Amsterdam

GPS:

52.3628922, 4.886918400000013

Telefoon: