Bent u op zoek naar een toplocatie voor uw bruiloft, feest, buffet, diner of presentatie in het centrum van Zutphen? Dan ontvangen wij u graag op onze eerste etage in de Torenzaal of in onze historische gewelvenkelder la Bodega.

De Torenzaal is een prachtige zaal vol daglicht die van iedere bijeenkomst iets bijzonders maakt. Vergaderen, workshops, presentaties, trainingen, alles krijgt net dat extra in deze prachtige zaal vol historie en moderne faciliteiten.

De uitgelezen plek voor groepen van 25 tot 150 personen, met intieme ruimtes, hoge plafonds, een gezellige bar en een monumentale trapopgang met bordes.

La Bodega Tapas Lounge is een leuke plek voor groepsreserveringen tot 40 personen. Het heeft een gezellige intieme sfeer in een bijzonder historische omgeving. La Bodega ligt in het centrum van de historische binnenstad van Zutphen. La Bodega zit in de gewelvenkelder van de Wijnhuistoren. Het heeft gezellige loungehoekjes, een eigen bar en ademt een intieme sfeer.

Over de uitgebreide mogelijkheden voor lunch, borrel en diner kunnen we kort zijn. Die zijn in de uitstekende handen van de keukenbrigade van De Wijnhuistoren. Schuif aan voor een diner of buffet in een werkelijk prachtige ambiance en laat u culinair verrassen.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Groenmarkt 40720 1 HZZutphen

GPS:

52.1415458, 6.194700600000033

Telefoon: