Vergaderen in Van der Valk Hotel Hilversum – De Witte Bergen betekent effectief vergaderen met een keuze uit 8 multifunctionele zalen en 18 boardrooms, voorzien van alle moderne faciliteiten. U kunt bij ons terecht voor kleine en grote bijeenkomsten. We organiseren uw vergadering op maat of u kiest voor één van onze vergaderarrangementen. Begin 2014 heeft de congres- en vergaderclassificatie ons 4 vergaderhamers toegekend, waardoor u verzekerd bent van een zeer professionele organisatie van uw bijeenkomst.

Vergaderarrangementen
Om het gemak tijdens uw zakelijke bijeenkomst te vergroten zijn er diverse vergaderarrangementen in Van der Valk Hotel Hilversum – De Witte Bergen. Deze vergaderarrangementen zijn met zorg samengesteld en verhogen het comfort tijdens uw vergadering. Het basis vergaderarrangement bestaat uit vier uur onbeperkt koffie, thee, tafelwater en consumpties uit de minibar. Ook zijn er arrangementen waarbij er aansluitend een lunch, diner of borrel georganiseerd is.

Lunch
De lunch tijdens of na een vergadering kan worden geserveerd in de vorm van een live cooking lunchbuffet in het restaurant, waar onze koks à la minute de lekkerste gerechten voor u bereiden. Ook is het mogelijk om een broodjesbuffet te laten bezorgen in de zaal of om een à la carte lunch te reserveren in het restaurant van Hotel Hilversum – De Witte Bergen.

Borrel
Wilt u na uw bijeenkomst nog even napraten? Of proosten op een behaald succes? In de hotelbar ‘de Orchideebar’ kunnen wij een borrel voor uw gezelschap organiseren. Er zijn diverse borrelarrangementen samengesteld waardoor u van te voren precies weet waar u aan toe bent.

Diner
Na een lange dag vergaderen heeft u de mogelijkheid om bij Hotel Hilversum – De Witte Bergen te dineren. Bij de 8- en 12-uurs vergaderarrangementen is het diner inbegrepen. Indien u met een groter gezelschap bent adviseren wij een buffet. Daar kunt u in een aparte zaal gebruik van maken. Ook is het uiteraard mogelijk om na uw vergadering à la carte te dineren in het restaurant.

Hotelkamers
Heeft u een overnachting nodig tijdens een meerdaagde training of vergadering? Hotel Hilversum – de Witte Bergen beschikt over 140 hotelkamers. Kijk op onze website voor de actuele prijzen of neem contact met ons op voor een offerte.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Rijksweg 2 3755 MV Eemnes

GPS:

52.2354764, 5.232338499999969

Telefoon: