Op een rustgevende plek, omringd door polder en park en gunstig gelegen ten opzichte van de grote steden van Zuid-Holland, ligt Dekker Zoetermeer Sport, Party & Conferentiecentrum.

Onze accommodatie beschikt over twaalf multifunctionele zalen die zowel geschikt zijn voor zakelijke bijeenkomsten en vergaderingen als voor feesten en partijen. Dekker Zoetermeer Sport, Party & Conferentiecentrum is een flexibele partner bij het organiseren van uw bijeenkomst. Of het nu gaat om een kleinschalige vergadering, omvangrijk congres, beurzen of bedrijfspresentatie, wij zijn u graag van dienst.

De zalen hebben een capaciteit van 2 tot 750 personen. Ook hebben wij de mogelijkheid, door onze aanpandige sporthallen, om grote beurzen, grote bedrijfsfeesten tot wel 3000 personen te organiseren.
Onze medewerkers nemen graag de uitdaging aan om uw evenement alle ruimte te geven en deze perfect te organiseren tot in de kleinste details.

In onze sfeervolle restaurants, l’Elephant en Sweet Lake Italy, kunt u genieten van de heerlijkheden die onze menukaart u biedt. De kaart wisselt 4 keer per jaar, zodat de seizoenen optimaal tot hun recht komen.
Restaurant l’Elephant biedt met zijn intieme opstelling en uitzicht op het water een perfecte locatie voor een gezellig diner.
Restaurant Sweet Lake Italy is een `live cooking` restaurant waar u kunt genieten van heerlijke Italiaanse gerechten.
Voor bedrijven die meer willen organiseren dan alleen een avondje bowlen, zijn er ook teambuilding mogelijkheden. Op de tennisbanen, squashbanen of in het aangrenzende Hoekstrapark zijn er diverse activiteiten te organiseren, eventueel in samenwerking met een evenementenbureau.

Wij hopen dat we u met deze informatiebrochure goed op de hoogte kunnen brengen van alle mogelijkheden die wij u kunnen bieden en nodigen u graag uit voor een persoonlijke kennismaking met Dekker Zoetermeer Sport, Party & Conferentiecentrum.

kijk hier voor een overzicht van de prijzen van de zalen.

Meer informatie over Dekker Zoetermeer BV, Party & Business Events

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Scheglaan 12 2718 KZ ZOETERMEER

GPS:

52.0344748, 4.488225800000009

Telefoon: