De Deventer Schouwburg is één van de meest bijzondere en inspirerende vergaderlocaties van Deventer en omgeving en daarom vinden er jaarlijks tientallen vergaderingen plaats. Van een plenaire vergadering in de Grote Zaal met 750 personen tot een vergadering in kleiner verband. Centraal gelegen tegenover diverse parkeergarages en het NS station en aan de rand van het historische centrum van Deventer.

Vergaderlocaties binnen de schouwburg 

Naast de Grote Zaal met 750 plaatsen beschikt de Deventer Schouwburg over een Kleine Zaal van 220 plaatsen. Daarnaast zijn er drie separate, afsluitbare foyers op de eerste en tweede verdieping met een capaciteit van 2 tot 100 personen en de open Stadsfoyer op de begane grond. Twee foyers bieden door de glazen gevel een fraai uitzicht over de stad met veel natuurlijke lichtinval. De Brasserie is een knusse afsluitbare foyer, waarbij u meer een huiskamer gevoel ervaart. Alle foyers beschikken over eigen horeca voorzieningen. De Deventer Schouwburg kan ook in zijn geheel als vergadercentrum worden gebruikt.

Faciliteiten 

Op de vergaderlocaties zijn alle noodzakelijke vergaderfaciliteiten aanwezig. Schrijfwaren, beamers, microfoons, geluidsinstallaties en technische ondersteuning. Uw vergadering is uiteraard uit te breiden met een lunch, diner of af te sluiten met een borrel. Afsluiten met een voorstelling uit het reguliere programma behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Reserveer direct uw vergadering 

Voor meer informatie over onze vergaderlocaties, een rondleiding of een reservering, neemt u gerust contact op met één van de DS Events medewerkers via 0570 – 683 540 of verhuur@deventerschouwburg.nl. Zij bekijken graag de mogelijkheden, denken met u mee en geven u de informatie die u nodig heeft.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Leeuwenbrug 2 7411 TJ Deventer

GPS:

52.25564176414, 6.1619626746046

Telefoon: