Bent u op zoek naar een ideale locatie voor uw seminar of congres? De Deventer Schouwburg biedt u de mogelijkheden om onder optimale omstandigheden kennis te delen en inspiratie op te doen. Door onze centrale ligging aan de rand van het centrum is de Deventer Schouwburg goed bereikbaar met het openbaar vervoer en eigen vervoer. Op slechts 1 minuut lopen bevinden zich het NS Station en diverse parkeergarages.

De ruimtes

De foyers met ieder een capaciteit van 2 tot 100 personen zijn zeer geschikte locaties voor uw seminar of congres. Er kunnen meerdere lezingen of workshops gelijktijdig plaatsvinden. Daarnaast kan men plenair samenkomen in de Grote of de Kleine Zaal.

  • Grote Zaal, 750 personen
  • Kleine Zaal, 180 tot 220 personen
  • 4 foyers, van 2 tot 350 personen

Faciliteiten 

Alle noodzakelijke faciliteiten zijn aanwezig. Schrijfwaren, beamers, microfoons, geluidsinstallaties en technische ondersteuning. Uw congres is uiteraard uit te breiden met een lunch, diner of af te sluiten met een borrel.

Bereikbaarheid

De Deventer Schouwburg bevindt zich aan de rand van het historisch centrum en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en eigen vervoer. Op slechts 1 minuut lopen bevinden zich diverse parkeergarages en het treinstation.

 Bespreek de mogelijkheden van uw congres

Voor meer informatie over onze vergaderlocaties, een rondleiding of een reservering, neemt u gerust contact op met één van de DS Events medewerkers via 0570 – 683 540 of verhuur@deventerschouwburg.nl. Zij bekijken graag de mogelijkheden, denken met u mee en geven u de informatie die u nodig heeft.

Adres

Ons adres:

Leeuwenbrug 2 7411 TJ Deventer

GPS:

52.255516, 6.161771899999962

Telefoon: