“Vanuit waardevolle ontmoetingen, samen meer mogelijk maken”
Dialogues House is een openbare ontmoetingsruimte die ABN AMRO in 2007 geopend heeft. De missie van Dialogues House is om vanuit waardevolle ontmoetingen samen meer mogelijk te maken. Goede ideeën en goede energie worden gestimuleerd, waardoor nieuwe perspectieven en initiatieven ontstaan.

State-of-the-art ruimtes
Dialogues House biedt een diversiteit aan state-of-the-art ruimtes en faciliteiten om bijeenkomsten te organiseren. Het inspirerende en innovatieve karakter van onze ruimtes zorgt ervoor dat creativiteit optimaal wordt gestimuleerd. Door nieuwe, maar makkelijk te gebruiken, apparatuur te combineren met onze gastvrijheid, leggen wij de basis voor een succesvolle bijeenkomst. Hieronder vind je een overzicht van de ruimtes die in Dialogues House te huur zijn.

Forum
De ideale ruimte voor het organiseren van een lezing, seminar of presentatie van 20 tot 200 personen. Het forum ligt in het hart van het Dialogues House en zorgt voor een open, warme sfeer. Daarnaast zijn alle (technische en audiovisuele) faciliteiten aanwezig om van de bijeenkomst een succes te maken.

Pressure Cooker
De perfecte ruimte voor vergaderingen of teamoverleg tot 16 personen. Sensationeel vergaderen doe je in de Pressure Cooker, voorzien van state-of-the-art presentatiemiddelen.

Green Room
Deze creatieve ruimte is zeer geschikt voor (interactieve) workshops tot 22 personen. Door haar speelse inrichting, geen stoelen of tafels, is de Green Room een unieke belevenis.

Red Room
De Red en de Blue Room zijn uitstekende ruimtes om te vergaderen of om workshops te houden tot 18 personen. De Red Room heeft een open, maar warme sfeer.

Blue Room
De Red en de Blue Room zijn uitstekende ruimtes om te vergaderen of om workshops te houden tot 18 personen. De Blue Room heeft een rustige, gemoedelijke sfeer.

Skyboxen
Voor een ontmoeting of vergadering met een kleine groep, tot 8 personen, zijn de Skyboxen een uitstekende keuze. Deze open ruimtes bieden, dankzij hun hooggelegen lokatie, veel privacy, zijn comfortabel en voorzien van alle gemakken van een kleine vergaderruimte.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Foppingadreef 22 1102 BS Amsterdam

GPS:

52.310395, 4.95056390000002

Telefoon: