Vergaderen in de Domtoren, midden in het hart van de oude binnenstad van Utrecht. Dit 14de eeuwse symbool van de stad en zijn lange geschiedenis bieden een inspirerende omgeving voor uw vergadering of feestelijke ontvangst.

Vergaderen in de Domtoren

De Domtoren beschikt over twee ruimtes. De Van Heukelomzaal bevindt zich in het ontvangstgebouw uit de vroege 20ste eeuw. Deze zaal is voorzien van alle moderne gemakken. U kunt terecht met 14 personen voor een vergadering of bijeenkomst. Deze ruimte kan ook in theateropstelling worden gezet waarbij er ruimte is voor 24 personen. Audiovisuele middelen en draadloos internet is aanwezig.

Organiseert u een congres, presentatie of bijeenkomst met een groter gezelschap dan kunt u ook terecht in de Michaëlskapel. Deze ruimte op 11 meter hoogte is indrukwekkend met de hoge bogen en glas-in-loodramen. Deze ruimte is geschikt voor bijeenkomsten waar een theateropstelling gewenst is. Ook als u een aparte ruimte zoekt voor een afsluitende borrel, diner of receptie kunt u hier terecht.

Activiteiten en extra’s

Er zijn diverse extra’s mogelijk: een heerlijke lunch, een gezellige borrel na afloop of een leuke activiteit waarmee u de zinnen kunt verzetten met uw gasten. Denkt u dan eens aan een leerzame en sportieve beklimming van de Domtoren en sluit uw vergadering af met het prachtige uitzicht vanaf de hoogste kerktoren van het land. Of krijg een leuke, inspirerende stadswandeling waarbij u de mooiste plekken van Utrecht bezoekt.

Bereikbaarheid

U wandelt binnen 10 minuten vanaf Utrecht CS naar de locatie of u neemt de bus welke direct voor de deur stopt. Ook is er een parkeergarage aanwezig op 5 minuten lopen van de Domtoren.

Wij verwelkomen u graag in de Domtoren!

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-