Welkom op de Dorpshoeve! Uw eigen locatie, in een oase van rust op slechts enkele minuten rijden van Hilversum en Utrecht. Klasse en eenvoud gaan hand in hand. De stijlvol gerenoveerde opstallen zijn sfeervol en comfortabel, de natuur is steeds dichtbij. Of u nu een heerlijke biologische lunch wilt of toch liever een sterren kok voor u laat koken, het is altijd af.

De kleinschalige benadering, de optimale begeleiding, de huiselijke, ontspannen sfeer & de natuurlijke omgeving met grensverleggend uitzicht, het zijn allemaal ingrediënten die een opperste concentratie ten goede komen en die de basis leggen voor vruchtbare bijeenkomsten. De vergaderruimte, de Jachthut, is verbonden met de sfeervolle Lodge waar geluncht, gelouncht en gebrainstormd kan worden rond het haardvuur in heerlijke banken en fauteuils. Modern ingericht met grote kunstwerken aan de muur.

De Jachthut & de Lodge beschikken over veel daglicht en openslaande deuren naar het terras met grensverleggend uitzicht op velden en bossen van de Lage Vuursche. U voelt zich hier direct thuis.Bij goed weer kunt u uitstekend buiten vergaderen op één van de terrassen of in de tuin. Onze gasten worden niet gestoord door andere gasten; die zijn er immers niet. Een bijzondere plek voor bijzondere vergaderingen, bijeenkomsten, besloten lunches of diners.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-