Droste’s Oerboerderij is een typisch Twentse boerderij (Jan Jans beging 1900) die recentelijk helemaal is getransformeerd tot groepsaccommodatie met slaapplaats voor 20 personen. Het is een stoere plek waar terug gegaan wordt naar de essentie en waar je vooral jezelf kunt zijn. Alle opsmuk is weggelaten, maar wel geheel van deze tijd. Het is ingericht voor ‘samen’. Samen eten en samen praten rond het vuur. Bijzonder geschikt voor inspiratiesessies en thema-sessies waarbij er juist niet gekozen wordt voor een vijf sterren omgeving.

De locatie beschikt standaard over 13 slaapkamers waarvan er zeven voor twee personen en zes voor één persoon zijn ingericht.

Op de oude deel van de boerderij zijn tien bedsteekamers gemaakt. Vijf voor één persoon en vijf voor twee personen. Deze slaapkamers beschikken allemaal over een eigen douche maar delen de toiletten. In het oude voorhuis zijn op de verdieping nog eens twee tweepersoonskamers en een eenpersoonskamer gemaakt. Deze hebben centrale douches en toilet.

Op de deel bevindt zich een groot, compleet ingerichte keuken met vaatwasser en een enorme picknicktafel waar gezamenlijk aan gegeten kan worden. In het oude voorhuis is een gezellige woonkamer met openhaardkachel. Er is voldoende openhaardhout aanwezig inclusief aanmaakhout. Buiten is een ‘vuurplaats’ waar een kampvuur gemaakt kan worden. Buitenmeubilair en barbecue zijn ook aanwezig. De oude hooizolder met een raam van 12 meter lang en een geweldig uitzicht, is zeer geschikt voor een vergadering en andere sessies zoals trainingen.

Aantal zalen

Op zolder is een (vergader)ruimte van 14 meter bij 7 meter. Verder kan er overlegd worden aan de grote picknicktafel, in het voorhuis (woonkamer) of buiten op het erf zijn er leuke plekjes om te zitten. De Oerboerderij heeft slaapplekken tot 20 personen en beschikt over 13 slaapkamers.De vergader hooizolder is geschikt voor groepen van 10 tot 25 personen.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Bentheimerstraat 15a De Lutte

GPS:

52.323286, 6.963749499999949

Telefoon:
E-mail: