Duinzigt Oegstgeest is een inspirerende, laagdrempelige, maar hoogwaardige locatie met bijzondere catering en een parkeerplek voor de deur. Professioneel en representatief. Persoonlijk, inspirerend, exclusief en toch informeel.

Je kunt bij ons terecht om te flexwerken, voor vaste kantoorruimte, of boek een van onze zalen voor een feest, vergadering of workshop. Het sfeervolle café is dé ontmoetingsplek van Duinzigt Oegstgeest en dient tevens als receptie.

Vergaderingen, trainingen, workshops, seminars, presentaties, lezingen… 

Duinzigt Oegstgeest heeft prachtige vergaderzalen, te boeken voor een dagdeel of voor een hele dag. De zalen zijn geschikt voor bijeenkomsten variërend van 2 tot 100 personen, afhankelijk van de opstelling.

Elke ruimte is net even anders qua kleur, inrichting en sfeer. Overal ervaar je de kwaliteit en de professionele, maar toch ook persoonlijke uitstraling. Combineer een bijeenkomst met onze uitstekende catering voor extra inspiratie!

Bij alle vergaderarrangementen is het gebruik van faciliteiten zoals wifi, een beamer met scherm en flip-over vanzelfsprekend inbegrepen.

Oegstgeest

 

Openingstijden

Maandag

8.00 tot 18.00 uur.

Dinsdag

8.00 tot 18.00 uur.

Woensdag

8.00 tot 18.00 uur.

Donderdag

8.00 tot 18.00 uur.

Vrijdag

8.00 tot 18.00 uur.

Zaterdag

-

Zondag

-