Edit Opleidingen biedt diverse representatieve en sfeervolle vergaderruimtes, trainingsruimtes en spreekkamers tegen een zeer aantrekkelijk tarief. De ruimtes zijn flexibel te huur; per dagdeel, per uur of langere periode op vaste dagen. Alle ruimtes zijn voorzien van airco. U heeft gratis gebruik van draadloos internet, een flipover en een digibord met laptop.

De vergaderruimte is een gezellige en warme ruimte met een grote vierkante tafel waar 16 comfortabele fauteuils omheen staan. De ruimte leent zich uitstekend voor informele vergaderingen, cursussen en andere bijeenkomsten. Daarnaast bevindt zich een bijruimte waar men tijdens een bijeenkomst met een klein aantal mensen apart kan gaan zitten. Onze zalen zijn standaard uitgerust met een managementboard, flip-over en natuurlijk een digibord.

U kunt ons trainingslokaal huren en gebruiken voor presentaties, cursussen of vergaderingen. De omgeving van de Reggestreek biedt veel mogelijkheden om zowel binnen- als buitenactiviteiten te houden. Er zijn veel mogelijkheden tot wandelingen om inspiratie en creatie te stimuleren.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Reggesingel 44 7462 AK Rijssen

GPS:

52.3073703, 6.503567400000065

Telefoon: