Net buiten de stad Utrecht, centraal gelegen en goed bereikbaar via de A 27 vindt u Expo Houten. Expo Houten  is een middelgrote beurs, congres en evenementenlocatie. Het totaal verhuurbare vloeroppervlak bedraagt ruim 10.000 m² en bevat vijf multifunctionele beursruimtes. Op de eerste verdieping bevinden zich 9 vergaderruimtes en een aantal spreekkamers.

Naast de fysieke ruimte kan Expo Houten ook alle mogelijke faciliteiten leveren die een organisator nodig heeft voor de invulling van zijn beurs, congres of evenement. Denk hierbij aan bijvoorbeeld standbouw, audiovisuele middelen, groenvoorziening maar ook dienstverlening in de vorm van parkeerbegeleiding, hostesses, enz. Hiervoor werkt het Expo Houten nauw samen met professionele leveranciers.

Voor de culinaire verzorging van ieder evenement werken wij samen met Vermaat, onze huis-cateraar. Van feestelijke koffieontvangsten en heerlijke lunches tot borrels en uitgebreide diners en dinerbuffetten Vermaat kan het allemaal verzorgen. Directe communicatie tussen de afdelingen zorgt ervoor dat iedereen direct op de hoogte is van eventuele wijzigingen binnen activiteiten. Zeker bij de grotere activiteiten zorgt dit ervoor dat je als organisatie flexibel op bepaalde zaken in kunt springen.

Hier ligt dan ook de kracht van Expo Houten. De flexibiliteit van de organisatie maar ook de kleinschaligheid van de locatie waardoor mensen letterlijk en figuurlijk niet ‘de weg kwijt raken’ maakt deze locatie uitermate geschikt voor allerlei activiteiten. Tel hier de gratis parkeerplaatsen, de centrale ligging en de goede bereikbaarheid bij op en je hebt voldoende redenen om uw activiteit in Expo Houten plaats te laten vinden.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-