EYE biedt ongekende faciliteiten als evenementenlocatie. De zalen in het markante gebouw van EYE zijn te huur voor vergaderingen, lezingen, congressen, bedrijfspresentaties, workshops en natuurlijk filmvertoningen. Ook borrels, recepties en andere evenementen behoren tot de mogelijkheden. U kunt kiezen uit onze vier filmzalen, met elk een eigen karakter en unieke eigenschappen.

Daarnaast beschikt EYE over verschillende inspirerende ruimtes met uitzicht over het IJ, zoals de Room with a View en de IJ-Lounge welke zeer geschikt zijn voor private dining of als vergaderlocatie.Uw evenement wordt gegarandeerd een unieke belevenis. Daarnaast kunt u een unieke toevoeging doen aan uw evenement door een filmbezoek of vertoning op maat toe te voegen. Bovendien kunt u trouwen in ons gebouw!

Wij laten u graag op locatie de talrijke mogelijkheden zien. Aarzel niet en neem contact met ons op via onze website. Voor inlichtingen kunt u ook telefonisch contact opnemen met de afdeling Zaalverhuur op 020 – 589 1401.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

IJpromenade 1 1031 KT Amsterdam

GPS:

52.3842029, 4.900652700000023

Telefoon:
E-mail: