Film Atelier Den Haag biedt een intieme, originele vergaderlocatie en ligt midden in het centrum van Den Haag, vlak achter het Plein en Binnenhof, op ca. 7 minuten loopafstand van Centraal Station. Er zijn diverse parkeergarages op minder dan 5 minuten lopen.

Het Filmatelier is de werkplek van (film)historica / filmconservator Elisa Mutsaers. In het Film Atelier wordt gewerkt met film, wat terug te zien is in de inrichting en aankleding.

Het Filmatelier biedt een intieme, informele maar ook functionele ruimte om te vergaderen, die, wanneer niet in gebruik door het Film Atelier voor workshops of lezingen, ook te huur is voor kleine gezelschappen. Aan de grote ronde tafel met een doorsnede van 1m80 is plaats voor 8 personen. Indien het gezelschap elkaar goed kent en het geen bezwaar is wat dichter naast elkaar te zitten, kan de tafel plek bieden aan 10 personen. De ruimte is ook geschikt voor presentaties met een beamer of bijvoorbeeld een team- of coachingsdag.

De vergader/ presentatieplek ligt op de eerste verdieping van het kleine oude huisje dat rond 1900 als pakhuisje midden in het centrum gebouwd is. Het plafond in de lichte ruimte is 3.40 hoog. Aan één zijde zijn er drie hoge ramen die uitkijken op de bescheiden stadstuin, aan een ander zijde staan muurhoge boekenkasten gevuld met filmboeken. De ruimte grenst aan een vier traptreden hoger gelegen ruimte met filmtafels en vijf atelierramen waar aan historische filmcollecties wordt gewerkt. Vanzelfsprekend zal daar tijdens het gebruik van de vergaderruimte niemand aan het werk zijn. Eventuele huisgemaakte lunches / hapjes / diners kunnen in de keuken met gietijzeren fornuis op de begane grond aan de grote houten tafel worden genuttigd. Elisa Mutsaers heet u bij aankomst natuurlijk altijd van harte welkom, maar kan desgewenst ook een korte introductie houden door iets over haar werkzaamheden in het Filmatelier te vertellen. Uw bijeenkomst is ook te combineren met een informele filmhistorische lezing met veel filmfragmenten en / of een stadswandeling met de oude Haagse bioscopen als onderwerp

Kortom: Het Filmatelier biedt een intieme, informele, besloten en functionele ruimte voor vergaderingen, brainstorms, teambuilding sessies, trainingen, etc., al dan niet in combinatie met een huisgemaakte lunch / snack / diner of filmpresentatie. Flipover / wifi / beamer / projectiewand en uitzicht op de bescheiden stadstuin zijn aanwezig. Koffie / thee / water en iets lekkers zijn altijd bij de huurprijs inbegrepen.

Den Haag

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-