Fort aan de Klop, inspirerend en gastvrij

In een oase van rust, net buiten de stad Utrecht is Fort aan de Klop gesitueerd. Eigentijds comfort op een eeuwenoude plek. Een vergadering, heidag, personeelsuitje, training, jubileum of lezing – Fort aan de Klop is een bijzondere en betaalbare locatie voor bedrijfsbijeenkomsten. Centraal gelegen, goed bereikbaar en net even anders dan anders.

Het fort is onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie, een militaire verdedigingslinie uit de negentiende eeuw. Het fort is ontstaan tijdens de tachtigjarige oorlog, toen grote delen van het Hollandse landschap onder water werden gezet om vijanden op afstand te houden. In 1851 heeft het fort zijn huidige vorm gekregen en is het meest markante bouwwerk, het bomvrije Wachthuis, gebouwd. Het bomvrije Wachthuis is nu een gezellige brasserie en in de oude loodsen zijn de vergaderzalen gevestigd.

Faciliteiten
In de monumentale artillerieloodsen zijn lichte en prettige ruimtes gecreëerd voor overleg, training en bijeenkomst. Tijdens de renovatie in 2007 is de buitenkant van de loodsen teruggebracht in originele staat. De kleinste ruimte is geschikt voor 12 personen, de grootste voor 70 personen. De zalen zijn van alle gemakken voorzien met draadloos internet, beamer, flip-over èn een handige vergaderkist.

In onze sfeervolle brasserie “Het Wachthuis” zit u warm verscholen in de nissen en gewelven, waar een soldaten- of officierslunch prima tot zijn recht komt. Met mooi weer is ons zonnige terras geopend en kunt u met uw gezelschap goed vertoeven onder één van onze starshade-tenten. Een lunch in de zaal serveren is natuurlijk ook mogelijk. Onze chef-kok maakt uitsluitend gebruik van biologisch vlees en MSC gecertificeerde vis.

U kunt uw bijeenkomst op Fort aan de Klop ook combineren met een zogenoemde “vergaderbreak”. Wat dacht u van een mooie wandeling langs de Vecht met de polderwachter, een roofvogelshow op de wallen van het fort of een workshop schapendrijven of bamboestieken? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Overnachten
Organiseert u een meerdaagse bijeenkomst of training? Ook dan is Fort aan de Klop een ideale locatie. Wij bieden verschillende appartementen en een ruime slaapzolder. Gezelschappen kunnen met maximaal 50 personen overnachten. In de herberg vindt u volledig uitgeruste keuk

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

1e Polderweg 2 3563 MC Utrecht

GPS:

52.1190618, 5.0899458000000095

Telefoon: