Op een steenworp afstand van Utrecht ligt het schitterend gerestaureerde Fort Voordorp. Als onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie biedt het fort, met haar combinatie van historische en moderne elementen, een unieke evenementenlocatie. De bijzondere ruimtes van het fort hebben ieder hun eigen sfeer.

Hierdoor zijn ze onder andere bruikbaar als stijlvolle feestlocatie, zakelijke congresruimte of worden ze ingezet tijdens productlanceringen. De gewelven aan de voorzijde van het fort dienen vaak als sub sessieruimtes, themaruimtes tijdens grote feest of intieme dinerruimte.

Ruimtes
De multifunctioneel inzetbare ruimtes maken het mogelijk om evenementen te organiseren van 40 tot 1.500 personen. Bij gebruik van het buitenterrein is dit uit te breiden naar 2.500 / 3.000 personen. Iedere ruimte heeft een eigen terras. Er zijn 16 subsessieruimtes en in alle ruimtes is WIFI.

Catering
Door de samenwerking met onze exclusieve en creatieve cateraars kunnen wij de catering tijdens uw evenement volledig invullen volgens uw wensen en de trends op food gebied. Van borrelgarnituur tot exclusief uitgeserveerd diner of trendy walking dinner alles is mogelijk.

Bereikbaarheid
Centrale ligging tussen Utrecht en De Bilt het fort is gelegen tussen diverse uitvalswegen (aan de A27) en met de bus bereikbaar vanaf Utrecht CS of pendeldienst vanaf station Bilthoven. Er zijn 425 gratis parkeerplaatsen naast het fort.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Voordorpsedijk 28 B 3737 BK Groenekan

GPS:

52.1086704, 5.157834600000001

Telefoon: