GaiaZOO brengt u naar de mooiste gebieden ter wereld. Een wandeling door GaiaZOO is een wandeling over de wereld en door de tijd. Uiteindelijk leiden al die routes naar Limburg met zijn karakteristieke vakwerkhuisjes. Hier bevindt zich de unieke congres- vergader- en feestlocatie: Hof van Gaia. Daar kunt u gebruik maken van het GaiaTheater met 250 ruime zitplaatsen. Voorzien van de meest hoogwaardige audiovisuele apparatuur leent deze zaal zich uitstekend voor bedrijfspresentaties en congressen. In de vergaderzalen van Hof van Gaia, Terra en Acacia, kan vergaderd of gefeest worden in een zeer inspirerende omgeving. Alle zalen bieden door hun glazen gevel zicht op een sfeervol terras middenin de natuur van waaruit men de dierentuin kan bezoeken.
GaiaZOO richt zich met dit concept – Hof van Gaia – met een compleet, kwalitatief sterk en innoverend aanbod specifiek op organisaties, bedrijven en instellingen die op zoek zijn naar een unieke vergader- of seminaraccommodatie. Een ‘hutje op de hei’, maar dan wel in zijn meest complete en inspirerende vorm. Geheel passend in een tijd waarin onthaasten en aandacht voor natuur en milieu zeer belangrijk zijn geworden. Een spetterend feest tussen de dinosauriërs? Een wandeling door de dierentuin met een afsluitend diner? Bent u op zoek naar een locatie met een unieke beleving? Hof van Gaia biedt u ook verschillende mogelijkheden voor uw receptie, feest, lunch, diner of familiedag en dat allemaal onder toeziend oog van de prachtige dieren van GaiaZOO!

Hof van Gaia is het beste van twee werelden: de prachtige natuur met bijbehorende flora en fauna en de hoogwaardige conferentie- en feestmogelijkheden. Gelegen in de prachtige Anstelvallei met zijn markante hellingbossen en beekdalen met ijsvogels, is dit Limburg op z’n mooist.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Brughofweg 25 6468 PB Kerkrade

GPS:

50.8728142, 6.052451799999972

Telefoon:
E-mail: