In het grootste theater van Nederland is niets te gek. Vergaderingen, beurzen, trainingen en andere bijeenkomsten omlijst je in  met een smakelijk diner, een uitdagende groepsactiviteit of spetterend entertainment. En dat alles onder hetzelfde dak.

De ene keer een enthousiast meezingend publiek bij Symphonica in Rosso. Dan weer een volle bak bij Monster Jam. En tijdens de wedstrijden van de Davis Cup kunt u er als toeschouwer zelfs een tennisbal horen vallen. GelreDome mag er dan misschien uitzien als een stadion, het is zoveel meer dan dat. We kunnen het voor u inrichten als concertpodium, muziektheater, sporttoneel, en als bühne voor bedrijfsfeesten.

Maar ook voor allerlei zakelijke bijeenkomsten, zoals vergaderingen, meetings en productpresentaties, is GelreDome geschikt. Voor elke gelegenheid hebben wij een geschikte ruimte. Qua stijl, qua grootte en qua budget. Of je nu met 2 of met 800 gasten bent, GelreDome heeft altijd een ruimte die past bij jouw gezelschap.

Bij ons kies je het horeca arrangement dat past bij jou, bij jouw wensen en bij jouw budget. Zo variëren de buffetten van een eenvoudig maar smaakvol pastabuffet tot een luxe ecobuffet van biologische strekproducten. Of verwen je gezelschap met een origineel plateau van gekonfijte dadels en groenten met een yoghurt-chilidip. Ook uitgebreid tafelen met een drie-gangendiner kan in GelreDome.

Reserveren voor het grootste theater van Nederland? Bel voor een afspraak naar 026-8807045, mail naar vergaderen@gelredome.nl.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Batavierenweg 25 6841 HN Arnhem

GPS:

51.96359959999999, 5.893042100000002

Telefoon: