Vergaderlocatie geWoonboot

Algemeen
De geWoonboot is een bijzondere en inspirerende, drijvende locatie op het IJ, bij de NDSM-werf, de grootste innovatieve en creatieve hotspot van Nederland. De geWoonboot is zeer geschikt voor vergaderingen, teammeetings, heisessies, brainstorm- en inspiratiemeetings. Ook is het een prachtlocatie voor bijvoorbeeld private diners of een duurzaam bedrijfsuitje.

De meest duurzame boot in Amsterdam
De geWoonboot is een uiterst duurzame vergader- en trainingslocatie. De boot is gemaakt van duurzame materialen en is geheel zelfvoorzienend: zij wekt haar eigen energie voor warmte, koeling en elektra en zuivert haar eigen afvalwater. De bedrijfsvoering aan boord is volledig gericht op duurzaamheid en ook de catering is biologisch of lokaal verkregen. Op de NDSM-werf is parkeren € 1,30 per uur voor de deur en gratis op 5 minuten loopafstand van de locatie.Tijdens uw verblijf op de geWoonboot is er altijd een gastvrouw op de achtergrond aanwezig. Zij bevindt zich in een andere ruimte, maar beantwoordt uw vragen en staat altijd voor uw klaar.

Ligging
Met een magnifiek uitzicht op de skyline van Amsterdam Centrum, met af en toe een klassiek schip of cruiseschip dat langs vaart ervaart u de pure rust en ruimte van leven op het water: even helemaal weg uit de dagelijkse hectiek.De geWoonboot ligt aan het IJ en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, per fiets of per auto. Er varen twee gratis fiets- en voetgangers pontjes: een vanaf Centraal Station (15 minuten varen) en een vanaf de Tasmankade (3 minuten varen).

Capaciteit

De boot is 120m2 en verdeeld in twee ruimtes: de IJ-zaal en de Theo Fransman kamer. De IJ-zaal aan de voorzijde is 40m2, geschikt voor maximaal 25 personen in vergaderopstelling en 40 personen in theateropstelling. De Theo Fransman kamer is door haar schuifwanden flexibel in de delen in een grote kamer van 25m2 of twee kleinere kamers. Wanneer u de hele boot huurt kunt u de achterste ruimte in tweeën delen voor bijvoorbeeld break-out sessies.

Alle benodigde audio-visuele middelen zijn aanwezig zoals een beamer, een flatscreen, een iPod Dockingstation die gebruikt wordt als audiospeaker en een copier/printer/scanner. Uiteraard is er WIFI aanwezig en er is een heerlijk terras op het water met een riant uitzicht over het IJ.

AV faciliteiten
• flatscreen met aansluiting voor HDMI + Thunderbold (inclusief in locatiehuur)

• flipovers incl. papier een stiften (inclusief in locatiehuur)

• beamer en projectiescherm (€25,00 ex btw per dagdeel)

• externe speaker – iPod Dockingstation (inclusief in locatiehuur)

• printer/copier/scanner

Standaard voorzieningen
• keuken met gasfornuis, vaatwasser en oven/magnetron.

• espressoapparaat met eerlijke Buscaglione koffie en melkschuimer voor cappuccino en latte.

• privé terras aan /op het water met vrij uitzicht op het IJ

• gratis WIFI

• prachtige massief houten vergadertafels met comfortabele stoelen

Belevenissen
• Met een open sloep halen wij gasten op vanuit de stad. Bijvoorbeeld vanaf Centraal Station (capaciteit 2 x 20 personen). Het is 10-15 minuten varen. Varend lunchen is ook mogelijk.

• Een rondleiding op de voormalige Scheepswerf NDSM. Gedurende 1u-1,5u, onder begeleiding van een NDSM-kunstenaar ronddwalen over dit magische terrein. U komt alles te weten over de rijke historie, de ontwikkelingen, de kunstenaars in de kunststad en nog veel meer.

• Onder begeleiding van een NDSM-kunstenaar een creatieve workshop volgen, bijvoorbeeld de “Juttersworkshop op de NDSM”. De workshops kunnen geheel op maat worden samengesteld.

Catering
De geWoonboot heeft eigen catering met biologische en/of lokale producten. Ontbijt, lunch, borrelhappen en privédiner aan boord is mogelijk in overleg. U kunt uiteraard ook eten bij onze NDSM-partners Noorderlicht Café, pllek, Loetje aan het IJ of de

IJ-kantine voor een groepsmenu of á-la carte dineren. Bij een boeking via de geWoonboot kunt u profiteren van een speciale ‘geWoon-aanbieding’.

 

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-