Op zoek naar een unieke vergaderlocatie? Prachtig gelegen aan de rand van de Veluwe, centraal gelegen in Nederland, nabij de snelweg A28 en  net ten noorden van Amersfoort, vindt u het Hotel Ampt van Nijkerk. Een modern 4-sterrenhotel met uitgebreide zakelijke faciliteiten en gratis privéparkeergelegenheid.

Hotel Ampt van Nijkerk beschikt over 17 multifunctionele zalen voor allerlei soorten bijeenkomsten.  Van vergadering of een intieme receptie tot een symposium of feest. Wij denken graag met u mee over de invulling van uw bijeenkomst en kunnen ook de hele organisatie uit uw handen nemen. Wij zorgen ervoor dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt!

U kunt ook kiezen voor het gemak van onze vergaderarrangementen, eventueel aangevuld met uw wensen. Dan bent u in één keer helemaal ontzorgd.

Onze vergaderarrangementen zijn standaard inclusief:

  • Persoonlijke ontvangst en persoonlijke host op de dag
  • Technische ondersteuning bij aanvang van de bijeenkomst
  • Gebruik van de plenaire zaal
  • Gebruik van beamer inclusief projectiescherm
  • Gebruik van flip-over, schrijfblokken, vergadertoolkit en pennen in de zaal
  • Gratis WiFi en gratis parkeren

 

Onze unieke vergaderarrangementen bieden de ideale combinatie van gemak en professionele voorzieningen. U hoeft zich alleen bezig te houden met uw gasten, de rest verzorgen wij. Eventueel kunt u de vergadering aanvullen met een lunch, diner of overnachting.

Alle kamers en suites beschikken over een flatscreentelevisie en koffie- en theefaciliteiten.

In combinatie met onze overige faciliteiten zoals een binnenzwembad, sauna, en Turks stoombad, maken Golden Tulip Ampt van Nijkerk tot een unieke locatie.

Minimum 4 pax

Maximum 175 pax

Totaal 17 zalen

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-