Golden Tulip Jagershorst Eindhoven is prachtig gelegen in een bosrijke omgeving en in nabijheid van mooie natuurgebieden. Daarnaast beschikt de locatie over een ruime, gratis parkeergelegenheid.

Vergaderen
Het hotel is de ideale locatie voor het houden van vergaderingen, cursussen en allerlei groepsevenementen. Het hotel heeft 9 vergaderzalen van 30 tot 450 m² met een maximum capaciteit van 600 personen. Ze zijn tevens sfeervol uitgerust voor feestelijke ontvangsten (maximaal 1000 personen).
Verder beschikken de zalen over diverse faciliteiten zoals airconditioning en draadloos internet.

Golden Tulip Hotel Jagershorst Eindhoven verzorgt de meest verschillende vergaderactiviteiten, zowel voor grote als kleine groepen. Met een ruime lounge voor koffiepauzes en een persoonlijke begeleiding onderscheidt Golden Tulip Jagershorst Eindhoven zich duidelijk van zijn concurrenten.

Wij zorgen er voor dat uw bijeenkomst een succes wordt!

Feesten & Partijen
Ook voor feestelijke bijeenkomsten zijn er volop mogelijkheden. Bent u op zoek naar een originele invulling voor een feestelijke activiteit, dan heeft Golden Tulip Jagershorst Eindhoven een uitgebreid aanbod aan speciale, spannende en verrassende themafeesten.

Een geslaagd feest wordt gekenmerkt door originaliteit, een hoog amusementsgehalte, verschillende verrassingseffecten en niet te vergeten een uitstekende catering en service.
Natuurlijk zijn vele invullingen mogelijk. Als Golden Tulip Jagershorst Eindhoven zijn wij u bijzonder graag van dienst bij de voorbereiding alsmede de invulling en uitvoering van het evenement.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-