Vergaderlocatie Golden Tulip & Tulip Inn Zoetermeer

Golden Tulip & Tulip Inn Zoetermeer Centre is centraal gelegen op korte afstand van Den Haag & Rotterdam, zeer gemakkelijk en effectief bereikbaar via de snelwegen. Deze ligging alsmede de complete en moderne faciliteiten maken het aantrekkelijk voor de zakelijke en toeristisch reizende bezoeker. Het hotel ligt niet alleen naast de A12 en het NS station Zoetermeer, maar ook aan het mooie Ariane Park. Rondom in de zakelijke wijk bevinden zich hoofdkantoren van diverse bedrijven uit de offshore, farmaceutische, IT en veiligheid branches. Ook diverse overheidsinstanties hebben deze locatie ontdekt en hun kantoren hier geplaatst vanwege de toegankelijkheid met de auto en met openbaar vervoer.

Faciliteiten van Golden Tulip & Tulip Inn Zoetermeer:
Onze 5 vergaderzalen zijn voorzien van gratis beamers en gratis WIFI Internet. Wij faciliteren bijeenkomsten van 2 tot 200 personen. Onze hotels bieden u diverse standaard vergaderarrangementen aan; maar natuurlijk maken we voor u ook graag een offerte op maat! Uw succes is onze motivatie om goede dingen nog beter te doen!

Leisure:
Zoetermeer is de meest actieve stad van Nederland! Met verschillen indoor faciliteiten zoals SnowWorld (skiën), Dutch Water Dreams (rafting etc.) en Burggolf (9 en 18- holes golfbaan) hoeft u zich geen moment te vervelen als u bij ons verblijft. Niet zo actief? Dan is een bezoek aan Den Haag meer dan de moeite waard.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Kinderen van Versteegplein 18 2713 HB Zoetermeer

GPS:

52.0489623, 4.4785898999999745

Telefoon: