Vergaderruimte Golden Tulip & Tulip Inn Leiden Centre

Golden Tulip & Tulip Inn Leiden Centre zijn ideaal gelegen met Leiden Centraal Station er direct tegenover en vele snelwegen binnen handbereik. De hotels zijn zeer populair door de centrale ligging op korte loopafstand van vrijwel alle bezienswaardigheden in het centrum van deze historische stad. Leiden is tevens een universiteitsstad vol met musea en schilderachtige plekjes. Naast de uitstekende ligging bieden de hotels een uitgebreid scala voorzieningen voor de zakelijke en toeristische sector

Faciliteiten van Golden Tulip & Tulip Inn Leiden Centre :
Golden Tulip & Tulip Inn Leiden Centre beschikken over een totaal van 155 kamers en een uitgebreid meeting & conference center met zes gerenoveerde zalen voorzien van alle moderne apparatuur. Verder beschikken de hotels over een restaurant en een bar/lounge. De hotels zijn voorzien van gratis internet.

Leisure:
Leiden is de stad van ontdekkingen. Ontdek de vele musea die er in Leiden zijn. Ga lekker winkelen in de langste winkelstraat van Nederland. Wanneer u na het cultuur snuiven en winkelen klaar bent voor een sportieve dag adviseert onze receptie u graag over alle wandel- en fietsroutes die er in Leiden en omgeving zijn.

kijk hier snel voor de prijs

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Schipholweg 3 2316 XB Leiden

GPS:

52.167241, 4.485041000000024

Telefoon: