Gastvrijheid, perfectie, sfeer, ambiance, faciliteiten, professionaliteit en superieure service maken een unieke locatie voor alle vormen van (inter)nationale zakelijke en feestelijke bijeenkomsten. Een vijfsterren hotel waarbij de gast centraal staat en waarbij creativiteit gerealiseerd kan worden dankzij de flexibele en gevarieerde kennis van meesterkoks, een Michelin sterren chef, flexibele bediening en jarenlange ervaring in de uitvoering van evenementen.

Voor congressen en evenementen bieden wij u graag accommodatie in 1 van onze 19 stijlvolle multifunctionele zalen – alle met daglicht – met een maximum capaciteit van 1.500 personen. Op de eerste etage van het hotel treft men een verscheidenheid aan zalen. Op de tweede etage liggen de acht Panorama Zalen. Dit zijn ideale vergaderzalen die geschikt zijn voor gezelschappen tot 80 gasten. Panorama 1, 2 en 3 kunnen door middel van verschuifbare scheidingswanden tot één zaal gemaakt worden. Voor directie-, of managementvergaderingen is de Boardroom uitermate geschikt, deze is speciaal voor een gezelschap tot 10 personen.

De van Diepeningen Lounge is het meeting point van de regio en uitermate geschikt voor een kop koffie in de ochtend, een lichte lunch, lekkere bites, een klein diner en een glas wijn in de avond. Grand Hotel Huis ter Duin beschikt over drie restaurants waaronder het prestigieuze restaurant Latour, de trotse bezitter van een Michelin ster. Voor een informele lunch of diner bent u van harte welkom bij brasserie La Terrasse en Breakers Beach House, direct aan het strand gelegen. In de zomermaanden kunt u heerlijk genieten op de terrassen aan de zeezijde.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Koningin Astrid Boulevard 5

GPS:

52.2414137, 4.427885899999978

Telefoon: