Vergaderen combineren met sport en natuur: dat kan op landgoed Groenendael in Hilvarenbeek. Voor vergaderingen, indrukwekkende feesten en meerdaagse conferenties is dit een inspirerende locatie, door de combinatie van moderne voorzieningen en de rijke natuur.

Luxe, natuur, wellness en moderne techniek: Groenendael Hilvarenbeek
In het mooie Brabant ligt Groenendael; een congres- en vergaderlocatie die zich uitstekend leent voor uiteenlopende bijeenkomsten: van kort overleg, brainstorm of vergadering tot congres, evenement of feest. De prachtige ligging biedt u de mogelijkheid te genieten van de natuur en de uitgebreide voorzieningen maken dat u niet alleen effectief kunt vergaderen, maar ook heerlijk kunt ontspannen. Welkom bij Groenendael Hotel & Conferentiecentrum!

Zalen
Groenendael heeft zowel kleine als grote zalen en auditoria: alles voor uw bijeenkomst. U kunt terecht voor een besloten bijeenkomst in het sfeervolle Kasteel of voor een grootschalige conferentie in het Conferentiecetrum. Natuurlijk is Groenendael volledig voorzien van alle moderne middelen voor uw vergadering of training.

Eten en drinken
De koks van Groenendael zorgen voor diverse culinaire verwennerijen tijdens de lunch of het diner. Er zijn twee restaurants, geschikt voor zowel groepen als intieme diners.

In het restaurant van het conferentiecentrum vindt u een gastvrije, veelzijdige, culinaire ambiance. Uw diner kan volledig naar uw wensen bereid worden, maar u kunt zich natuurlijk ook laten verrassen. Wij koken met seizoensproducten. Het restaurant biedt plaats aan 180 gasten. U kunt hier terecht voor ontbijt, lunch en het diner.

Wilt u liever wat meer privacy, reserveert u dan het restaurant van Kasteel Groenendael voor een exclusief, intiem diners. Aandacht voor detail staat hier voorop en dat proeft u. U kunt hier terecht voor ontbijt, lunch en het bijzonder goede Kasteeldiner, met voortreffelijke wijn.

Evenementen en feesten
Ook voor feesten en evenementen is Groenendael een mooie locatie. Misschien wel de meest bijzondere eventlocatie van Brabant. De combinatie van een kasteel, een landgoed en veelzijdige, moderne voorzieningen maken Groenendael heel geschikt voor een bijzonder event tot 250 personen, of het nou gaat om een teamuitje, bedrijfsfeest, relatiedag, productpresentatie of bijzonder diner. Met het outdoor-parcours heeft Groenendael bovendien alle faciliteiten voor mooie activiteiten rond teambuilding. Wilt u graag zelf alles regelen? Dat kan. Geeft u het liever uit handen? Dat kan ook. Samen maken we van uw evenement een succes.

Kamers
Alle 120 kamers hebben uitzicht over het landgoed en zijn standaard uitgerust met flatscreen, ruim bureau, telefoon, gratis Wi-Fi en een badkamer met toilet, wastafel, douchecabine en föhn.

Bijzonder
Groenendael Hilvarenbeek is de eerste locatie van Regardz met een GreenKey certificering voor duurzaamheid.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Groenendaal 1-4 5081 AM Hilvarenbeek

GPS:

51.4800232, 5.149620599999935

Telefoon: