Vergaderlocatie landgoed Groot Kruivestein

Inrichting en sfeer

In de 3 gebouwen met sfeervolle en besloten ruimte is plaats voor kleine gezelschappen tot 12, 18 en 75 personen. De ruimtes kunnen worden gehuurd t.b.v. bijvoorbeeld;* vergaderingen,* trainingen,* productpresentaties,* lunches en/ of * vergaderdiners.De boerderij maakt onderdeel uit van een groot familiebezit op landgoed Sterkenburg.

Ligging en omgeving

Groot Kruivestein is gelegen vlakbij Utrecht, aan de rand van een schitterend natuurgebied op landgoed Sterkenburg. Groot Kruivestein is vanuit de A12 snel te bereiken. Er is een zeer grote parkeerplaats aanwezig en een kleine parkeerplaats. Beide parkeerplaatsen zijn bewaakt en gaan ’s nachts op slot.Rond een monumentale boerderij met allure staan twee gerestaureerde bijgebouwen: een Bakhuis en een voormalige stal, nu het Atelier. Daarnaast biedt de Deel ruimte aan grotere groepen.

Eten en drinken

Wij werken samen met een vaste kok die graag inspeelt op uw wensen voor lunch en/of diner. Bij kleine groepen verzorgen we vanuit de locatie veelal de catering. Bij groepen vanaf ca. 10 personen laten we dit verzorgen door onze cateraar.Het is niet mogelijk om zelf catering te verzorgen, maar in de zomer kunt u bijvoorbeeld wel zelf een barbecue organiseren bij de locatie.

Overnachten

Wij hebben 3 hotels op 10 minuten afstand, waarmee we samenwerken. Wij zorgen zelf voor vervoer, waarbij wij u met een busje naar het hotel kunnen brengen en weer zullen ophalen als u dit wenst.

Adres

Ons adres:

Gooyerdijk 211 – 3972 MH – Driebergen-Rijsenburg

GPS:

52.0333919, 5.29575049999994