Guesthouse de Heide is in een paar jaar tijd uitgegroeid tot “de” luxe locatie voor overnachtingen en vanaf 2009 tevens een “hotspot” voor de uitwisseling en groei van kennis. Een conferentieruimte voor professionele doeleinden is gerealiseerd, op slechts twee kilometer afstand van de A73. Bij Guesthouse de Heide wordt gewerkt met een totaalconcept zodat u zich 100% kunt concentreren op uw vergadering.

U kunt al inchecken vanaf 8.00 uur en het gebruik van koffie, thee en water is inclusief. De goed geoutilleerde ruimte beschikt over draadloos internet en comfortabele vergaderfauteuils aan grote tafels. Daarnaast beschikken we over een loungeruimte met zitjes, boekenkast en vleugel waar u zich prima kunt terugtrekken.

Na of tijdens het vergaderen organiseren wij eventueel meetingonderbrekers in de vorm van schapenhoeden, klootschieten of valkenieren. Of wat dacht u van de grote 8-persoons jacuzzi en sauna die uw verblijf nog verder kunnen veraangenamen. En vergeet de riante tuin met vijvers niet, zowel geschikt voor een wandeling als een potje voetballen. Judith en Piet-Hein trakteren u op de echte Brabantse Gastvrijheid.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Heide 8 5441 PR Oeffelt

GPS:

51.6996419, 5.917743900000005

Telefoon: