In de natuur, natuurlijk!

Guldenberg Hotel is gelegen te midden van een prachtig stuk natuur, omringt door 21 hectare echten grond en direct grenzend aan Nationaal park “de Loonse en Drunense Duinen”. Dit is wat Guldenberg zo’n bijzonder karakter geeft. Een prachtig stuk natuur en echte stilte geven u en uw gasten inspiratie.

Guldenberg ligt nabij steden als ’s-Hertogenbosch, Tilburg en Eindhoven. Naast deze gunstige en prachtige ligging is het de flexibiliteit en gastvrijheid die Guldenberg dé perfecte locatie maken voor uw bijeenkomst. Of u nu een productpresentatie, seminar, training of teambuilding organiseert, Guldenberg denkt graag met u mee. Niets is onmogelijk…is dan ook een vaak gehoorde kreet van onze gasten.

Zakelijke, recreatieve, en particuliere gasten voelen zich thuis bij Guldenberg. De natuurlijke omgeving biedt u de juiste inspiratie voor uw brainstorm sessie, de rust voor uw vergadering en de ruimte voor uw teambuilding activiteiten. De gasten van uw feest worden overdonderd door de pracht en stilte van de locatie. De recreatieve gast kan naar hartenlust wandelen en fietsen direct vanaf het hotel of genieten op het zonovergoten terras met uitzicht op de natuur. Met een beetje geluk ziet u een hert, konijn of een boomleeuwerik, want bij Guldenberg bent u in de natuur, natuurlijk!

Natuurlijk, zorgen wij voor!

Naast de gunstige en prachtige ligging is het de flexibiliteit en gastvrijheid die Guldenberg dé perfecte locatie maken voor uw bijeenkomst. Dagelijks krijgen wij vragen van onze gasten die beginnen met: wilt u…., mag ik….., is het mogelijk…. Wij proberen deze vragen altijd te beantwoorden met: “Natuurlijk, zorgen wij voor!” Ook uw wensen met betrekking tot uw verblijf bekijken wij graag flexibel. Organiseert u een jubileum feest, workshop, trainingskamp met uw sportclub of gaat u wandelen of fietsen? Guldenberg gaat graag met u aan tafel om uw wensen te bespreken en maakt voor u, geheel verblijvend, een offerte op maat.

Hotelfaciliteiten lees meer

Voor meer informatie over ons hotel bekijkt u onze website.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-