Hampshire Hotel –Savoy Rotterdam is ideaal gelegen in het hart van Rotterdam. Een comfortabel modern viersterren hotel op loopafstand van station Blaak, waar trein, metro, bus en tram stoppen. In dit knusse hotel kunt u tijdens het verblijf met een heerlijk thuisgevoel alles nog beter beleven en ondernemen.

Waar vind je nog een vergaderlocatie in het centrum van Rotterdam, waar je in alle rust je training, presentatie of een andere bijeenkomst kan organiseren. Alle benodigdheden voor een succesvolle training, vergadering of presentatie zijn aanwezig! De vergaderzaal is 24 uur per dag beschikbaar en kan allerlei doelen dienen. Het Hampshire Hotel – Savoy Rotterdam is vlakbij kantoren, winkels, uitgaansgelegenheden, beroemde architectuur en congreslocaties gelegen en daarom een toplocatie voor uw vergadering!

Vergaderen doet u in onze zaal van 60m2, welke beschikbaar is voor maximaal 40 personen. De zaal is voorzien van airconditioning, gratis draadloos internet en alle benodigde faciliteiten voor een succesvolle bijeenkomst. Lunchen tijdens uw bijeenkomst? Laat ons dit verzorgen. In ons restaurant kunt u gebruik maken van een snelle broodjeslunch of een uitgebreid lunch buffet. Voor overige vragen of voor een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen met onze afdeling reserveringen via reservations.savoy@hampshire-hotels.com of via telefoonnummer: 010 – 890 28 28.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Hoogstraat 81 3011 PJ Rotterdam

GPS:

51.9223861, 4.491733699999941

Telefoon: