Havenresort Terherne, één van de meeste unieke vergaderlocaties van Friesland.

Vergaderen, overleggen, teambuilden of een bedrijfsuitje in een  nautische omgeving. Het is bij Havenresort Terherne mogelijk. Onze vergaderlocatie in Friesland ligt aan de Friese Meren in het populaire watersportdorp Terherne. Terherne staat bekend om haar gezelligheid en ligging omringd door vele meren zoals het Sneekermeer.

U kunt in een ongedwongen sfeer in alle rust overleggen met uw collega’s of zakenpartners. We beschikken over 3 vergaderruimten met allemaal hun eigen stijl en sfeer.

De vergaderzalen van Havenresort Terherne zijn geschikt voor kleine groepen vanaf 4 personen tot grote groepen van 50 personen.

De vergaderruimtes zijn gelegen rondom onze klassieke schepenhaven in het Friese dorp Terherne. Centraal in Friesland gelegen op 15 minuten vanaf Heerenveen en 1½ uur rijden vanaf Amsterdam. Direct aan het open water biedt dit tevens mogelijkheden om met onze klassieke vloot het water op te gaan.

Onze vergaderruimtes beschikken over WiFi, beamer met scherm en flipover. Wanneer u meerdere dagen wilt vergaderen in Friesland, kunt u overnachten in onze havenwoningen

Wilt u naast het vergaderen ook teambuilden of uw collega’s leren kennen in een andere omgeving? Combineer uw verblijf dan bijvoorbeeld met een rondvaart of zeiltocht met onze authentieke schepen.

Vaar- en of zeiltochten; even uitwaaien tussen de bedrijven door of als afsluiting:

  • Zeiltocht met origineel Skûtsje of unieke Boeier inclusief bemanning
  • Vaartocht met klassieke motorboot inclusief schipper
  • Zelf het water op met een luxe sloep of actief zeilen met open zeilboot

De lunch en het ontbijt verzorgen wij op de haven. We maken hiervoor veel gebruik van ambachtelijke streekproducten. Voor het diner hebben wij een samenwerking met diverse restaurants in Terherne. Alle restaurants zijn op loopafstand van onze accommodatie. Voor groepen vanaf 20 personen is het ook mogelijk om catering te verzorgen in de vergaderruimte zelf.

 

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-