Hazemeijer Hengelo is een uniek fabrieksterrein uit 1914, centraal gelegen in Twente en bezig aan een tweede leven. Een inspirerende werkplek voor ondernemers van nu. Een sfeervolle locatie voor het organiseren van evenementen en vergaderingen. Hazemeijer Hengelo: de plek waar creativiteit en technologie elkaar ontmoete

Bij Hazemeijer Hengelo huurt u kantoorruimte met een verhaal. De karakteristieke architectuur van de fabrieksgebouwen maakt uw werkomgeving echt uniek. Meer dan 40 huurders (van starters en éénpitters tot middelgrote bedrijven) gingen u al voor. Ze weten de combinatie van authentieke details en modern comfort te waarderen. Met faciliteiten als een snelle glasvezelverbinding (50mbps/50mbps), een receptie, vergaderruimtes en een horecavoorziening biedt Hazemeijer Hengelo een professionele werkomgeving. Het terrein beschikt verder over ruime voldoende (gratis) parkeerplaatsen en ligt op loopafstand van zowel het NS-station als de binnenstad van Hengelo.

Evenementen organiseren

Voor het organiseren van evenementen voor 10 tot 3.500 personen is Hazemeijer Hengelo een ideale locatie. De monumentale fabrieksgebouwen vormen een sfeervol en uniek decor voor beurzen, congressen, (bedrijfs)feesten en andere bijeenkomsten.

Wij adviseren u graag over de beste ruimte en combinaties om uw evenement tot een succes te maken

Seats2meet

Seats2Meet is een succesvolle landelijke formule voor werken en ontmoeten en tevens een inspirerende vergaderlocatie. Seats2Meet Hengelo (#S2M074) op het terrein van Hazemeijer Hengelo is de eerste vestiging in Twente. Hier hebben we de workspace als werkplek beschikbaar. Een vergaderruimte huren kan in één van onze meetingspaces.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

F. Hazemeijerstraat 400 7555RJ Hengelo

GPS:

52.2626854, 6.784840799999984

Telefoon: