Het Badhotel Renesse beschikt over 4 vergaderzalen, waar afhankelijk van de opstelling 4 tot 100 personen ontvangen kunnen worden. De zalen zijn zakelijk en praktisch ingericht met alle faciliteiten van het hotel binnen handbereik. Alle zalen hebben direct daglicht en zijn uitgerust met beamer, flipover, trainerskit, projectiescherm en een cd-speler. De grootste zaal is 84 m2 en heeft geen pilaren of kolommen, iedere zaal heeft gratis gebruik van draadloos internet voor 1 laptop per zaal.

Het SMART Board is een interactief whiteboard dat uw computer samen met een projector in een handomdraai verandert in een krachtig presentatiemiddel voor ontelbare toepassingen. Dit systeem laat uw computer en projector samenwerken, deze combinatie maakt het mogelijk dat het whiteboard fungeert als een interactief medium. Met uw vinger of een pen kunt u over het beeld heen schrijven, tekst en beelden omcirkelen of accentueren.

Naast het hotel ligt onze villa Westerduin, omgeven door bomen en struiken en duingeuren. Dit is een inspirerende plek om u met uw gezelschap terug te trekken. Villa Westerduin ligt direct naast het hotel en is de ideale plek om ongestoord een meeting, private diner of bedrijfsfeest te houden.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Laône 2-6 4325 EK Renesse

GPS:

51.73375979999999, 3.776009599999952

Telefoon: