Het Chassé Theater is één van de grootste theaters van Nederland. Drie theaterzalen, drie filmzalen, zes foyers en twee restaurants onder één opvallend, golvend dak in het centrum van Breda. Gunstig gelegen vanaf de snelweg, goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer. Meer dan voldoende parkeergelegenheid. Voor groepen van 20 tot 4.000 personen.

Uitnodiging
Er zijn veel aanbieders op de locatiemarkt, dus wat maakt het Chassé Theater zo bijzonder? De uitstraling van het gebouw, natuurlijk, die is met recht uniek te noemen. Maar nog veel belangrijker vinden wij persoonlijke aandacht voor u. Het gevoel dat u krijgt wanneer u bij ons over de rode loper gaat, op weg naar uw congres, feest, voorstelling of etentje.

Wij werken hard aan ons serviceniveau, dit begint al bij het eerste telefonisch contact met onze afdeling Horeca en Evenementen. Wij denken heel graag met u mee over de juiste invulling van uw opdracht. Van offerte tot glimlach op de gezichten van uw gasten bij vertrek. Een tevreden klant komt altijd bij ons terug, daar doen wij het voor. Wij zien u graag en bouwen aan een relatie met u.

Wij nodigen u daarom van harte uit om de telefoon te pakken of beter nog, bij ons langs te komen voor een constructief gesprek en een geslaagd evenement in het Chassé Theater.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Claudius Prinsenlaan 8 4811 DK

GPS:

51.5873437, 4.781827900000053

Telefoon: