Het Crowne Plaza Amsterdam – South is gevestigd in een nieuw zakelijk district: de ‘Zuidas’. Dit gebied is zich aan het ontwikkelen tot een nieuw stedelijk centrum gewijd aan de ontwikkeling van internationale handel en kennis. Met Amsterdam Schiphol en het stadshart slechts enkele minuten op afstand met het openbaar vervoer, is het Crowne Plaza Amsterdam – South één van de best gelegen hotels in Amsterdam voor alle gasten, zowel zakelijk als vrije tijd. Het hotel beschikt over 207 kamers, waaronder 27 Club Kamers en Junior Suites. We hebben de laatste technologie verwerkt in het hotel; internet is aanwezig in alle kamers.

Ons Sleep Advantage programma beschikt over stilte zones, zachte kussens, luxe dekbedden en heerlijke dekmatrassen om de beste slaap te garanderen. Met onze Instant Service telefoon heeft u met één druk op de knop al uw vragen beantwoord en krijgt u binnen 10 minuten alles wat u nodig heeft. Gasten kunnen toegang krijgen tot de Club Lounge waar ’s ochtends ontbijt wordt geserveerd en gedurende de hele dag gratis hapjes en drankjes geserveerd worden. Voor zakelijke bijeenkomsten bieden onze zes vergaderzalen de ideale uitkomst. De zalen, met een capaciteit tot 160 personen, zijn allen voorzien van daglicht en zijn volledig uitgerust met de moderne technologieën. Ons toegewijde team staat voor u klaar om een vergader arrangement op maat te maken.

Wij geloven dat wanneer u goed eet, u ook goed werkt. Daarom hebben wij een uitgebalanceerd menu voor u samengesteld met gerechten, snacks en dranken om uw energie niveau hoog te houden gedurende de hele dag. Ons ‘one o one Restaurant’ is een bestemming in haar eigen recht. De moderne maar toch ontspannen ruimte biedt een inspirerend menu waarbij internationale favorieten worden geserveerd.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

George Gershwinlaan 101 1082 MT Amsterdam

GPS:

52.3359542, 4.873310899999979

Telefoon:
E-mail:

-