Inspirerend vergaderen, trainen & coachen voor 2 tot 18 personen op een unieke plek op 5 loopminuten van het centrum van Muiden met uitzicht op het Muiderslot. Op slechts 20 minuten van Schiphol Airport en Amsterdam Centrum gelegen, goed bereikbaar door de centrale ligging vlakbij de A1 en uitstekende parkeervoorzieningen rondom het gebouw.

Het Gemaal is gebouwd in 1892 en in zijn rijke historie diverse malen omgebouwd; van stoomgemaal, via dieselgemaal naar elektrische aandrijving. Uiteindelijk is het na ruim 100 jaar in 2004 buiten gebruik gesteld en vervangen door een geautomatiseerd gemaal verderop. In 2009 is het Gemaal en de schuur door de huidige eigenaars volledig gerestaureerd en verbouwd tot een bijzondere multifunctionele vergaderlocatie waar exclusief en in alle vrijheid vergaderd kan worden met een terras en boomgaard, waarbij het originele historische karakter bewaard is gebleven. Sinds 2013 is ‘Het Gemaal van Muiden’ een rijksmonument.

Er bevindt zich een mooie open keuken in Het Gemaal waardoor deze ruimte uitermate geschikt is voor meetings met diners bereidt door een privé kok. De zorg en liefde voor ‘mooi’ eten alsmede de kwaliteitsproducten waarmee zonder uitzondering wordt gewerkt, sluiten naadloos aan bij het kwaliteitsniveau van De Vergadertafel van Muiden.In de zomer kan buiten op het terras ge-bbqt worden.

Vanuit het gemaal kan er prachtig gewandeld worden over de Dijk langs het Markermeer, trek voor een ‘rondje’ 45 minuten uit en neem zeker kaplaarzen mee. Maar ook heerlijk varen na de meeting, met een sloep over de rivier de Vecht behoort tot de mogelijkheden. Een koeler met wijn en borrelhappen gaan graag mee aan boord. Of een uurtje uitwaaien met een RIB (reddings-speedboat), met 80 km per uur over het IJsselmeer racen, even naar Volendam om paling te proeven; Irene Dhert (gastvrouw en eigenaar) regelt het graag!

Openingstijden

Maandag

08:00–23:30

Dinsdag

08:00–23:30

Woensdag

08:00–23:30

Donderdag

08:00–23:30

Vrijdag

08:00–23:30

Zaterdag

Gesloten

Zondag

Gesloten