Het IJsseldelta Center. Het meest complete evenementencomplex in Zwolle

Het IJsseldelta Center in Zwolle is het alles-in-één multifunctionele evenementencomplex voor spraakmakende events, congressen, beurzen, vergaderingen feesten en meer! U vindt ons in het IJsseldelta Stadion, de thuishaven van eredivisieclub PEC Zwolle. Een verrassende locatie vlakbij de A28, waar professionaliteit, passie en prestatie samenkomen.

Alles onder één dak

Met 28 multifunctionele zalen, een viersterren hotel en een toprestaurant onder één dak biedt het IJsseldelta Center volop mogelijkheden voor bijeenkomsten van 2 tot 2.000 personen. Een congres, vergadering, productpresentatie, beurs of danceparty? In het IJsseldelta Center wordt het gegarandeerd een succes. We geven u alle ruimte uw ambities waar te maken en ondersteunen u graag bij het organiseren van een evenement of bijeenkomst waar nog lang over wordt nagepraat.

We organiseren het graag voor u

Een evenement verzorgen kan iedereen. Maar als het inspirerend, intrigerend en net even anders moet zijn, kiest u voor het IJsseldelta Center. Want nergens anders in de regio Zwolle komen business, sports & pleasure zo bijzonder samen als juist in het IJsseldelta Center. Ons eigen Organisatieteam ondersteunt u graag bij het bedenken, regelen en uitvoeren van uw zakelijke of particuliere bijeenkomst en zorgt er voor dat het uw gasten aan niets ontbreekt.

Bereikbaar, gratis parkeren en WIFI

Het IJsseldelta Center is zowel per auto als per openbaar vervoer zeer goed bereikbaar. Op een paar minuten afstand vindt je de A28 richting Amersfoort en Meppel en ook per bus is het IJsseldelta Center goed te bereiken. Klik hier voor een overzicht van alle buslijnen richten het stadionterrein. Voor bezoekers die met eigen vervoer hebben wij maar liefst 1.250 gratis parkeerplaatsen! Daarnaast kunt u in het hele complex gebruik maken van gratis supersnel WIFI van zeer hoge kwaliteit. Ideaal voor telewerken, videoconferences of het online streamen van presentaties, evenementen en andere bijeenkomsten.

Doelgericht zakendoen

Of u nu kiest voor een besloten sfeer van een skybox met uitzicht op het voetbalveld, de exclusiviteit van onze businessclub lounges, de ongekende mogelijkheden van het centraleevenementenplein of de informele sfeer van de Bluefinger Lounge; in elke ruimte vindt u de rust, het comfort én de technische middelen om doelgericht zaken te doen op een manier die bij u past.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-