Het Lloyd Hotel in het hart van het Oostelijk Havengebied in Amsterdam is een bijzondere locatie om te vergaderen. Het hotel heeft twaalf bijzondere vergaderzalen met internetaansluiting. Door de grote diversiteit aan zalen is er voor elke gelegenheid een geschikte oplossing te vinden. Er zijn mogelijkheden voor bijeenkomsten van 2 tot 100 personen.

Op de begane grond zijn twee grote zalen met gemakkelijke toegang vanaf de hoofdingang en zij-ingangen. De grootste zaal heeft een klassieke inrichting, de andere een moderne. Met de trap of lift bereikt u vier open platforms aan de zuidkant van het gebouw. Allen hebben overvloedig daglicht, wat getemperd kan worden door luiken in roomkleurig zacht vilt met een motief van Japanse kersenbloesem.

Tevens beschikt onze locatie over een bibliotheek met clubfauteuils en Perzisch tapijt welke geschikt is voor intieme bijeenkomsten, borrels en break-out sessies. Ook is een aantal van de grootste gastenkamers in gebruik als vergaderruimte. Deze bieden een prettig onconventionele setting voor kleinschalige meetings. Het Lloyd Hotel is vlakbij de ring A10 (afslag s114) met voldoende parkeerruimte (betaald parkeren), ook zijn we prima bereikbaar met het openbaar vervoer.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Oostelijke Handelskade 34 1019 BN Amsterdam

GPS:

52.3743175, 4.934847200000036

Telefoon: