Bijeenkomsten met een bite. Dat is wat Het Nut biedt. Een inspirerende vergaderlocatie, gevestigd in een 18e eeuws pand met een rijke historie. Luxe en eigentijds, met een ongedwongen sfeer. Het Nut nodigt uit tot mooie ontmoetingen en nieuwe ideeën. Tot brainstorms, presentaties, teambuildingsessies, netwerkbijeenkomsten, productlanceringen. En voor wie wil, organiseert Het Nut verrassende workshops als aanvulling op een toch al onvergetelijke dag.

Het Nut is een prachtige plek. Het pand ademt historie, maar ook moderne luxe. De beneden- en bovenverdieping zijn verdeeld in verschillende multifunctionele ruimtes met elk een heel eigen sfeer. Geschikt voor conferenties, vergaderingen, brainstorm sessies, presentaties en netwerkbijeenkomsten. Voor elk soort bijeenkomst is er een ideale combinatie te bedenken.

De locatie wordt altijd exclusief verhuurd (of anders in overleg). Eigenlijk kan bij Het Nut alles. Bijeenkomen met een grote groep. Of als kleine afdeling. Een cursus volgen, vergaderen, netwerken, teambuilden, brainstormen, een product lanceren, een verrassend personeelsuitje… Verzin het en Het Nut verzorgt een passend programma.

Aanvullend op een bijeenkomst kan Het Nut ook een inspirerende workshop verzorgen. Bijeenkomst met een bite, noemen wij dat. Wie uit zijn eigen wereld stapt, gaat anders denken. Dat levert vaak de beste ideeën op. Het Nut biedt die kans. Alleen al door de ligging. De Betuwe is ieder seizoen even mooi als afwisselend. Bloeiende boomgaarden in het voorjaar, bomen vol heerlijk blozend fruit in zomer en najaar.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Voorstraat 42 4153 AM Beesd

GPS:

51.8848687, 5.195171500000015

Telefoon:
E-mail: