Zoekt u een passende locatie voor een workshop of de presentatie van uw nieuwe product? Wenst u de perfecte ambiance voor een galadiner dat geen concessies doet aan de culinaire kwaliteit? dan is Het Palace Hotel is op alle gebieden thuis in het organiseren van uw evenement en biedt daarbij de mogelijkheid om dit te combineren met een stijlvolle overnachting aan de kust.

Het Palace Hotel is gevestigd in Noordwijk aan Zee, een mooie badplaats met internationale allure, ook wel bekend als ‘the Beach of Amsterdam’. Noordwijk behoort al geruime tijd tot de top van de (internationale) congresdestinaties en heeft een uitstekende reputatie in zowel het binnen- als buitenland. Het Palace Hotel ligt in het centrum van dit schilderachtige dorp en op steenworp afstand van het strand.

Het Palace Hotel heeft 11 multifunctionele vergaderzalen met een totaaloppervlakte van 1.230 m². Alle zalen zijn gelegen op de begane grond en uitgerust met geluidsdichte wanden, klimaatbeheersing, natuurlijk daglicht, verduisteringsgordijnen, Wi-Fi en ADSL verbindingen met switchpoorten. Naast de 11 vergaderzalen zijn er twee exclusieve boardrooms, elk met een maximale capaciteit tot 16 personen met standaard een glasvezelverbinding voor internet.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Picképlein 8 2202 CL Noordwijk aan Zee

GPS:

52.241702, 4.431963300000007

Telefoon: