Inspireren is mensenwerk. Het Qurius Inspirience Center is een bruisende ontmoetingsplaats voor het bedrijfsleven. Hier demonstreren en visualiseren we in de praktijk onze strategische pijlers Duurzaamheid, Innovatie en Het Nieuwe Werken. Naast prikkelende lezingen en workshops biedt het Inspirience Center een ideale werkruimte om met elkaar kennis te delen en zaken te doen.

Het Inspirience Center biedt een totale ruimte van 1000 m2. Er is een smart boardroom, een vergaderruimte, een compact auditorium voor presentaties en een lounge met Italiaanse coffeebar. Ook kan het gehele Inspirience Center worden afgehuurd met een totale capaciteit voor 200 personen. Iedereen heeft vrije toegang tot het Inspirience Center. Je kunt er werken, relaties ontmoet, vergaderen en bijeenkomsten organiseren. Er zijn diverse audiovisuele middelen aanwezig, zowel beamer, geluid en scherm.

Het Qurius Inspirience Center is direct gelegen aan de A2 en beschikt over voldoende parkeergelegenheid. En vanaf het NS station Zaltbommel bent u er met taxi of OV-fiets in een paar minuten. We verwelkomen u graag in de “huiskamer” van Qurius. In de lounge kunt u op loungebanken genieten van de Italiaanse koffie uit de coffeebar. Ook kunnen wij u diverse lunch arrangementen aanbieden en ‘s avonds zijn er meerdere buffet mogelijkheden.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Van Voordenpark 1a 5301 KP Zaltbommel

GPS:

51.7943716, 5.259583499999962

Telefoon: