omringd door 3000 hectare natuurgebied, is een inspirerende locatie op de Veluwe. Het Roode Koper is een monumentaal landgoed met een culinair hoogwaardig restaurant, met klassieke Engelse tuinen, dertig luxe hotelkamers, huiselijke lounges met open haard en met een service op uitzonderlijk hoog en persoonlijk niveau.

Het is bijna een feest om op Het Roode Koper te mogen vergaderen. Hier laat je je inspireren door de natuur en keer je huiswaarts met frisse ideeën. Het Roode Koper kent geen opsommingen van zaalruimte-meters of lijsten met beschikbare AV-apparatuur. Hier wordt een verblijf specifiek op uw wensen ingevuld. Alles volledig aansluitend bij het doel van de bijeenkomst. Hier geniet je van verfijnde culinaire momenten, van wijn-en champagne proeverijen maar ook van een heerlijke stamppottenmaaltijd in de wintertuin of bij de openhaard.

Op Het Roode Koper vergadert u absoluut ‘anders’: u start de dag met een ochtendwandeling met de boswachter, u luncht en dineert in het restaurant, op het terras, in de tuin of in het bos en uw teambuildingsactiviteiten zijn van originele aard: van paarden mennen, een valkenshow (in combinatie met jachthoornblazen), schapendrijven met bordercollies en GPS mountainbiken, tot schermen of een mini classic tour. En organiseert u een evenement met 500 gasten? Dan biedt de landschapstuin volop mogelijkheden, ook op basis van exclusiviteit.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Jhr. Dr. C.J. Sandbergweg 82 3852 PV Leuvenum

GPS:

52.3029984, 5.712613099999999

Telefoon: