Unieke locatie aan de maas

Het Zalmhuis ligt aan de voet van de Van Brienenoordbrug, met een onmetelijk uitzicht over de Nieuwe Maas in Rotterdam. De typische Art Nouveau bouw, de warme kleuren, de terrassen rondom en de traditioneel geklede brigade geven het gevoel in Parijs te zijn. De sfeer is het beste te typeren als no-nonsense Frans. De Brasserie is dagelijks geopend voor lunch en diner en staat bekend als een favoriete plek voor grotere groepen en zakelijke bijeenkomsten. Goed bereikbaar met de auto en volop gratis parkeerruimte, ideaal voor een zakelijke afspraak aan de rand van de stad. Het Zalmhuis biedt een zeer uiteenlopende menukaart met brasserie-klassiekers, van uitsmijter tot crème brûlée en van garnalenkroket tot tournedos. De chef-kok van het Zalmhuis laat zich graag inspireren door de klassieke Franse brasseries, aangevuld met moderne culinaire trends. De wijnkaart bestaat uit toegankelijke en kwalitatief hoogstaande wijnen. Alles vers, puur en eerlijk voor een betaalbare prijs! De vijf prachtige zalen maken het Zalmhuis zeer geschikt voor speciale gelegenheden, in het bijzonder voor zakelijke bijeenkomsten, besloten lunches en diners, recepties, feesten of huwelijken.

De Loungebar bevindt zich op de eerste verdieping en laat uw gasten gelijk onderdompelen in het ultieme Zalmhuis gevoel.

Le Souterrain is gelegen aan de westzijde van het Zalmhuis. Het intieme en representatieve karakter zorgen voor een optimale ambiance.

De Orangerie is een gezichtsbepalend onderdeel van het Zalmhuis. Karakteristiek is het vele glas, de warme sfeer en de heldere kleuren. Het koepelvormige dak is met koper beslagen en heeft een hoogte van maar liefst 6 meter.

La Grande Salle is de kroon op het Zalmhuis met haar glas-in-lood plafonds, eiken vloer, de volledig uit glas opgetrokken gevels en het schitterende zuiderterras. La Grande Salle biedt u fenomenaal uitzicht en modern comfort.

Het Podium deelt volop in de gezellige ambiance van de Brasserie en biedt u en uw gasten toch de voordelen van een bijna besloten ruimte met een fenomenaal uitzicht.

Villa Zalmhuis uit 1850 staat pal naast het Zalmhuis. Villa Zalmhuis beschikt over 2 besloten ruimtes, de Villa Suite en de Villa Salon.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-