Een ware broedplaats van innovatie; dat is High Tech Campus Eindhoven. In het hart van de Campus ligt The Strip, een 400 meter lang gebouw gelegen aan een prachtige vijver. Het is een unieke omgeving waar interactie centraal staat, gericht op (samen) werken en ontspannen. Mensen van meer dan 50 nationaliteiten ontmoeten elkaar hier om ideeën en ervaringen met elkaar te delen. Hier vindt u een state-of-the-art Conference Center, restaurants en faciliteiten zoals winkels en privé lunchplekken.

Het Conference Center is dé perfecte plek voor uw vergadering, (product) presentatie, seminar of evenement. Het beschikt over ultramoderne vergaderruimtes, smaakvolle catering en een groot auditorium dat plaats biedt aan zo’n 300 bezoekers. De locatie die u kiest voor uw evenement zegt veel over uw bedrijf, product of het gekozen thema. Het Conference Center verandert uw evenement in een unieke gebeurtenis! Het is uitgerust met de meest moderne vergaderruimtes welke een scala aan hightech faciliteiten bieden voor multimedia en presentatie.

Bovendien wordt het Conference Center volledig aangepast aan uw individuele wensen. High Tech Campus Eindhoven is gemakkelijk te bereiken, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Het terrein heeft een eigen op- en afrit naar de A2/N2 en is voorzien van uitgebreide gratis parkeermogelijkheden. Vanaf het station in Eindhoven is de Campus in 10 minuten bereikbaar met een directe busverbinding.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

5656 AE Eindhoven

GPS:

51.4128271, 5.459603099999981

Telefoon: