Vergaderen op een zeilschip

Profiteer van de beslotenheid van het schip als vergaderlocatie

 • Vergaderen in een rustige omgeving
  Vergader op een unieke vergaderlocatie in plaats van op kantoor. Aan boord van een van onze traditionele zeilschepen kunt u ongestoord vergaderen. Op deze manier kunt u optimaal gebruik maken van uw vergadertijd.
 • Energie opdoen
  Het is mogelijk om een aan boord in de haven te vergaderen of tijdens het vergaderen te varen. Maar als u een interactieve vergaderdag wilt organiseren, wissel dan het vergaderen af door zelf met uw groep te zeilen. Doe nieuwe energie op en geniet van de wind, het water en de prachtige omgeving. De schipper en matroos bemannen te allen tijde het zeilschip dus u kunt zich volledig op uw vergadering concentreren.
 • Overnachting & Catering
  Als u kiest voor een van onze cateringarrangementen dan kunt u rekenen op een volledig verzorgde catering, inclusief koffie en thee tijdens uw vergadering. Organiseert u een vergadering met een lang programma of een uitgebreide heidesessie, dan is het mogelijk om aan boord te overnachten en uw programma over meerdere dagen te verspreiden. Uiteraard is ook mogelijk om een enkele vergaderdag te combineren met een overnachting zodat u de volgende ochtend na het ontbijt weer uitgerust naar kantoor kunt gaan.
 • Presentatie middelen
  Als u voor uw presentaties, brainstormsessies, cursus of training ook audiovisuele
  middelen zoals beamer, (dia)scherm of flipover nodig hebt, dan regelen wij dit graag voor u.
 • Programma op maat
  U kunt de dag geheel naar eigen wens invullen. Zo kunt u er voor kiezen om midden op het water voor anker te gaan of ergens een tussenstop te maken voor een wandeling aan de wal. Ook kan het zeilschip in de haven aan de kade blijven liggen. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem voor meer informatie contact met ons op.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-