Hotel ARA, verborgen schat aan de Oude Maas. Een verrassende locatie met een unieke en fantastische ligging in een groene omgeving en toch op slechts 10 minuten rijden van Dordrecht en Rotterdam. In al haar diversiteit biedt ARA u dé perfecte vergaderlocatie.

Hotel ARA beschikt over 74 ruime deluxe hotelkamers en 6 suites, waarvan 3 zakelijke suites. Allen zeer comfortabel ingericht. 29 kamers hebben een magnifiek uitzicht op rivier de Oude Maas. Ter ontspanning bieden wij u een groot binnenzwembad, sauna, solarium en een fitnessruimte. In de omgeving kunt u uitstekend tochten maken op 1 van onze huurfietsen of kilometers joggen op de velen paden langs de rivier of door het platteland. Naast het hotel ligt een groot parkeerterrein met 240 gratis parkeerplaatsen.

Hotel ARA is dé ideale locatie voor vergaderingen, bedrijfsevenementen, partijen, diners, teambuilding sessies en trainingen. Wat uw doel ook is, u organiseert het in één van onze 7 vergaderruimtes variërend vanaf 40 m2 tot 340 m2. Onze grootste zaal beschikt over een eigen terras en bar. Na uw bijeenkomst nog even naborrelen? Dat kan in ons Café en/of ons ruime terras. Het terras van Hotel ARA is ook geschikt voor recepties en barbecues.

Wij denken graag met u mee en helpen u met het organiseren van uw bijeenkomst!

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Veerweg 10 3336 LM Zwijndrecht

GPS:

51.809461, 4.580854999999929

Telefoon: